. KAI Shun HIKARI - nůž nemá originální krabičku ! Tato mistrovsky vytvořená série nožů, pojmenovaná „Hikari“ (z japonského 光
Nakiri je nůž určený pro krájení zeleniny. Jeho rovné ostří dobře dosedá a umožní tak čisté řezy. Pokročilá technologie výroby od společnosti Takefu Special Steel Company umožnila kování dvou různých ocelí VG-10 a VG-2. Mikro tenké (30 až 40 mikrometrů) pláty oceli VG-10 a VG-10 jsou střídavě vrstvené a kované opakovaným skládáním, aby mohla vzniknout tato jedinečná damašková ocel. Jedná se o stejný proces výroby jako je výroba mečů.
Tato nová ocel je velmi ostrá, tvrdá a pevná, její testování prokázalo, že ocel „Coreless Clad“ je 1,4krát odolnější vůči sekání a lámání než samotná ocel VG-10 a při řezacím testu byla o 25% ostřejší než samotná ocel VG-10.
Je broušená oboustranně, je tedy vhodná pro praváky i leváky. Ostří je broušeno pod úhlem 16 stupňů, což zaručí jeho ostrost, trvanlivost a snadnou udržovatelnost.
Nůž získal ocení „Kitchen Knife of The Year 2016“.
Ručně vyráběno v Japonsku.
.
✅ Extrémně tvrdé jádro ze dvou ocelí VG-10 a VG-2
✅ 71 vrstev oceli
✅ Damascénský vzor „sršního hnízda“
✅ Autentický, úzký japonský tvar
✅ Klínový výbrus do tvaru "V"
✅ Ostří Katana Edge broušené pod úhlem 16 stupňů
✅ Vysoká retence ostří, odolnost proti korozi a optimální pružnost
✅ Pohodlná, ergonomicky tvarovaná rukojeť
✅ Dokonalé vyvážení pro pohodlnou práci s nožem
✅ Není vhodné do myčky
.
Použití
Při manipulaci s ostrými předměty buďte vždy opatrní.
Vyvarujte se krájení na tvrdých površích, jako je kámen, kov nebo sklo.
Na sekání kostí se nedoporučuje používat žádný nůž, ale sekáček na maso, protože čepel se může snadno poškodit
.
Péče o nůž
Myjte ručně vlažnou vodou a jemným čisticím prostředkem; ihned opláchněte a osušte.
Vyhněte se čisticím prostředkům, které obsahují bělicí nebo citrusové výtažky.
Ostřete podle potřeby. Při pravidelném používání a honování jednou týdně by váš nůž neměl být třeba ostřit více než jednou nebo dvakrát ročně.
Nůž bruste doma pomocí vodního kamene, nebo brousku, který umožňuje broušení v úhlu 16 stupňů, nebo je doneste na broušení profesionálům na naší brusírně.
Bohužel toto zboží ještě nehodnotil nikdo ze zákazníků.
Hodnocení lze napsat po realizované objednávce v našem eshopu přes službu Heureka Ověřeno Zákazníky. Za každé Vaše hodnocení děkujeme ;-).
Nůž kolébkový 22 cm - černýProfesionální nůž německého výrobce Giesser Messer. Kvalitní nerezová ocel vysoké tvrdosti dává nožům G...
nůž pro šéfkuchaře Gyuto/Chef 210mm KIYA Suminagashi Kurouchi Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuch
Užijte si snídaně, svačiny nebo večeře s důmyslně konstruovaným nožem Dellinger Easy
Mlýnek Peugeot. Výška mlýnku: 16cm.
Máte již naše nádobí?
Pošlete nám recept
a získejte slevu 10%
na jeden výrobek...
Hledáme obchodní partnery
v ČR, SR, PL, HU po domluvě
i jiné země EU pro obchodní činnost
s titanovým nádobím BAF.
Více informací ZDE.
Copyright © 1995-2024 TitanovePanve.cz všechna práva vyhrazena. Zákaz šíření textů bez předchozího souhlasu.
Pomocná linka: +420 777 619 855 Telefon: +420 777 619 856 | E-mail: info@titanovepanve.cz
tento web vytvořil a spravuje vdweb.cz