nůž šéfkuchaře Yanagiba/Sashimi 210 mm Suncraft SENZO Japanese & japonský kuchařský nůž & m olybdenum vanadium steel HRC 58 & kulatá rukojeť ze dřeva magnolie s nerezovým b
Velmi ostrý japonský nůž šéfkuchaře Yanagiba/Sashimi 210 mm Suncraft SENZO Japanese. Je to dlouhý krájecí nůž broušený jen z jedné strany, určený k řezání tenkých plátků ryb pro sushi a sashimi. S tímto nožem snadno nakrájíte velké kusy masa ( pečeně ), ale i tenké plátky zeleniny. Jeho překrásná elegantní tenká čepel je schopna řezat přísady v dlouhých nepřerušovaných řezech a tím zachovat jejich celistvost a svěžest. Yanagiba je jedním z nejdůležitějších tradičních japonských nožů a je součástí repertoáru mnoha kuchařů. Dokonce i nejjednodušší úkoly s tímto krásným a funkčním nožem jsou povýšeny na mimořádný zážitek. Ostrá čepel a kulatá rukojeť ze dřeva magnolie Vám poskytne tu nejlepší kontrolu při řezání a krájení. Tato série nožů je nápadně podobná nožům KAI Wasabi - kvalita a zpracování je však na mnohem vyšší úrovni !
.
Délka rukojeti: 125 mm
Délka čepele: 210 mm
Celková délka: 350 mm
Hmotnost: 130 g
.
Doporučení a údržba:
✅ japonský nůž Yanagiba/Sashimi 210 mm Suncraft SENZO Japanese z molybdenvanadiové oceli. Pro zachování ostrosti nůž ručně omyjte a ihned osušte.
✅ Nepoužívejte japonský nůž ke krájení tvrdých a zmražených potravin. Může dojíte ke zlomení ostří, nebo vylomení jeho části.
✅ Nepožívejte japonský nůž jako páčidlo a vyvarujte se jeho ohýbání.
✅ Chraňte nůž a jeho ostří před pádem, nebo nárazem.
✅ Pokud víte, že japonský nůž nebudete delší dobu potřebovat je vhodné ho potřít olejem a zabalit do hadříku, nebo novin.
✅ Nůž ukládejte na bezpečné místo a chraňte před dětmi !
.
Čištění kuchyňského nože: Každý nůž si zaslouží péči. Částečky přichycené na povrchu čepele z agresivních látek mohou začít korodovat a vytvářet na povrchu nože skvrny, které vypadají jako rez. Nicméně nerezaví ostří nože, ale částečky na ostří přichycené. Je lepší se starat o svůj nůž a po používání ho umýt a natřít olejem.
.
Ostření nože: pro ostří kuchyňského nože z japonské molybdenvanadiové oceli doporučujeme použití diamantových a vodních brusných kamenů. Pokud si nejste 100% jisti svými schopnostmi a šikovností, obraťte se na nás. Případně vyhledejte profesionálního brusiče ve Vašem okolí. Škody, které by mohly vzniknout při neodborném broušení jsou nevratné.
Dellinger záruka: Začněte krájet a řezat jako profesionální šéfkuchař ještě dnes ! K tomu, aby Vás vaření začalo opravdu bavit, potřebujete opravdu kvalitní a ostrý nůž. Nože od Dellinger přicházejí se 100% zárukou spokojenosti nebo zárukou vrácení peněz bez rizika. Garantujeme vynikající produkt, který vám poskytne tu nejlepší službu. Každý nůž je zabalen v luxusním pouzdru a může se stát moudrým řešením dárku k narozeninám, svatbě nebo Vánocům. Překvapíte jak domácí tak i profesionální kuchaře.
Bohužel toto zboží ještě nehodnotil nikdo ze zákazníků.
Hodnocení lze napsat po realizované objednávce v našem eshopu přes službu Heureka Ověřeno Zákazníky. Za každé Vaše hodnocení děkujeme ;-).
nůž pro šéfkuchaře Gyuto/Chef 210mm KIYA Suminagashi Kurouchi Damascus & japonský kuchařský nůž & nůž šéfkuch
Užijte si snídaně, svačiny nebo večeře s důmyslně konstruovaným nožem Dellinger Easy
Lopata na pizzu 100 cmLopatka na pizzu 40x45 cm, délka 100 cm. Lopata hliníková, násada dřevo.
řemen obtahovací Dellinger STROP Leather + brusná pasta
Nerezové zábrany pro celkovou šířku špalety 600-1000 mm
Máte již naše nádobí?
Pošlete nám recept
a získejte slevu 10%
na jeden výrobek...
Hledáme obchodní partnery
v ČR, SR, PL, HU po domluvě
i jiné země EU pro obchodní činnost
s titanovým nádobím BAF.
Více informací ZDE.
Copyright © 1995-2024 TitanovePanve.cz všechna práva vyhrazena. Zákaz šíření textů bez předchozího souhlasu.
Pomocná linka: +420 777 619 855 Telefon: +420 777 619 856 | E-mail: info@titanovepanve.cz
tento web vytvořil a spravuje vdweb.cz